ICurl

Wekenlang mooi gekrulde wimpers, zónder wimperextentions!

De iCurl is een behandeling voor de eigen wimpers. Er wordt géén gebruik gemaakt van het aanbrengen van nepwimpers of wimperextensions. De iCurl is de meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent.

Dit systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

Alginaat peel off maskers

Deze maskers zijn geschikt om je behandeling extra huid verbeterend te maken. Ze werken op het behoud van hydratatie, verminderen van wallen en verfijnen van de opperhuid. Daarnaast werken de 4 verschillende maskers verstevigend en omdat ze de huid even afsluiten wordt het intensieve serum wat eronder wordt aangebracht extra goed door de huid opgenomen. Er zijn 4 varianten,  voor de gevoelige huid, voor de vette huid, voor de huid met pigmentatie en een sterk anti-aging masker. Dus voor bijna elke huid geschikt.

Gezichtsbehandeling 60 minuten

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, peelen van de huid, onzuiverheden verwijderen, een ontspannende gezichtsmassage, een passend masker en een dag/nacht verzorging. Het is altijd mogelijk om de behandeling uit te breiden met één of meer modules, zoals epileren van de wenkbrauwen, verven van wimpers of wenkbrauwen, of het harsen van de bovenlip/kin. 

Het is ook mogelijk om de behandeling extra huid verbeterend te maken. Met bijvoorbeeld een bindweefselmassage, fruitzuurpeeling of een alginaat masker.

Kortom: u heeft altijd een behandeling afgestemd op uw specifieke wensen of uw eigen schoonheidsdoel!

Fruitzuur peeling

Een fruitzuurpeeling kan in principe bij ieder huidtype. Het is een mooie boost voor iedereen maar specifiek voor de behandeling van acne, een vette huid, vervagen van beginnende rimpels, een huid met grove poriën en/of littekentjes en een rokershuid.

Doordat de tussencelstof als het ware “oplost” krijgt u een betere doorbloeding van de huid en een versnelde aanmaak van nieuwe cellen. De huid kan meer vocht vast houden en de aanmaak van elastische- en collagene vezels wordt gestimuleerd. Uiteindelijk zorgt deze peeling dus voor een egalere, glanzende en mooi doorbloede huid.

Bindweefselmassage

Met de bindweefselmassage stimuleren we alle cellen in de huid om optimaal te functioneren. Het resultaat: een gezonde en stralende huid op elke leeftijd. We verbeteren de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit en glans van de huid.

Hiernaast stimuleert de bindweefselmassage de huiddoorbloeding, werkt hij op verjonging van de huidstructuur, op reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Biopeeling

Deze informatie mag erbij: De Biopeeling is een huidverbeterende peeling die bij de volgende indicaties kan worden ingezet:

  • Acne
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Gerstekorrels
  • Littekens
  • Grove poriën
  • Verouderde huid
  • Verslapte huid
  • Slecht doorbloede huid
  • Rokershuid

Uw huid zal direct na de behandeling gladder, zachter en beter doorbloed zijn.

De huid kan meteen na de behandeling rood worden en dit kan tot 6 uur na de behandeling aanhouden. Dit komt doordat de kruiden van de Biopeeling de doorbloeding verbeteren. De mate van de roodheid is afhankelijk van de dikte en gevoeligheid van uw huid. Ook kan het zijn dat uw huid de ene keer sterker reageert dan de andere keer. Gedurende twaalf tot vierentwintig uur na de Biopeeling kunt u een prikkeling op de huid ervaren. Dit is alleen als u de huid aanraakt. Tot zeven dagen na de Biopeeling is de peeling werkzaam in de huid en kan er schilfering ontstaan. Als het schilferingsproces voorbij is heeft u het mooiste resultaat!