Eve Taylor London heeft een enorme passie voor natuurlijke huidverzorging. Al meer dan 50 jaar wordt er gebruik gemaakt van de kracht van aromatherapie en botanische extracten om de huid en het algehele welzijn te verbeteren.

Eve Taylor London is opgericht door Eve Taylor, een ware pioneer in de wereld van aromatherpie. De producten van Eve Taylor zijn verrijkt met de fijnste handgeblende essentiële oliën. Exclusief verkrijgbaar in salons, spa’ s en bij professionals.

Eve Taylor London verzekert dat je huid op zijn best zal zijn, elke dag opnieuw.

Waarden van Eve Taylor

We begrijpen hoe moeilijk het is om huidverzorging te vinden met dezelfde ethische waarden. Eve Taylor London is al meer dan 50 jaar een echt familiebedrijf, opgericht en gevestigd in Engeland; haar waarden zijn enorm belangrijk voor ons en zullen ook altijd belangrijk blijven.

We geloven in hoge kwaliteitsproducten met betaalbare prijzen, omdat iedereen een gezonde, mooie huid verdient. We kiezen voor de meest effectieve ingrediënten en gebruiken nooit ingrediënten die je huid kunnen irriteren.

We geloven niet in dierproeven – onze producten worden getest op vrijwillige mensen. Het merendeel van onze producten is vegan; de details vind je op de officiële website van Eve Taylor.

Onze essentiële oliën zijn allemaal afkomstig uit de natuur, het is dus belangrijk dat we helpen de wereld om ons heen te beschermen voor de generaties die volgen. Daarom streven we ernaar zo duurzaam mogelijk te werken en gebruiken we gerecyclede verpakkingen.

Geen schadelijke chemicaliën
Brits
100% natuurlijke essentiële oliën, duurzaam geproduceerd
Diervriendelijk
Milieubewust